Radomir Djalovic: 'Bu 3 puan özgüvenimizi artırdı'

SPOR Yayınlanma : 29 Kasım 2025 22:09 Düzenleme : 29 Kasım 2025 22:09
Radomir Djalovic: 'Bu 3 puan özgüvenimizi artırdı'
Kayserispor Teknik Direktörü Djalovic, Çaykur Rizespor galibiyetinin takımın özgüvenini artırdığını ve bu başarıyı devam ettirmek istediklerini dile getirdi.

Kayserispor Teknik Direktörü Radomir Djalovic, Çaykur Rizespor ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu 3 puan bize öz güven getirdi. Umarım önümüzdeki maçlarda da bunu devam ettiririz" ifadelerini kullandı.

GALİBİYET ÖNEMLİ

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Kayserispor, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 1-0 mağlup etti. Djalovic, galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sahada iyi bir karakter sergilediler ve mücadele ettiler" dedi.

GELİŞMELERİ SÜRDÜRMELİYİZ

Djalovic, Gaziantep FK maçındaki performanslarını değerlendirerek, "O maçta iyi şeyler de yapmıştık fakat hatalarımız yüzünden kaybetmiştik. Bugün ise maçı kazanmakla kalmadık, gol de yemeden tamamladık. Bazı oyuncular farklı pozisyonlarda oynadı, örneğin Bennasser stoperde oldukça iyi bir performans sergiledi. Rakibimiz Çaykur Rizespor’a da birkaç fırsat verdiğimiz için onları da tebrik ediyorum. Ancak artık bu şekilde devam etmemiz şart. Her maç aynı şekilde mücadele etmemiz gerekiyor. Bu üç puan bize öz güven getirdi ve umarım bunu önümüzdeki maçlarda da sürdürürüz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.