Konya’nın Beyşehir ilçesinde, kış döneminde etkili olan yağmur ve kar yağışlarının ardından rahmet ve bereket için şükür duası gerçekleştirildi. Beyşehir Gölü kenarında düzenlenen programda vatandaşlar hep birlikte dua etti.
BEYŞEHİR GÖLÜ KIYISINDA YOĞUN KATILIM
Beyşehir Gölü’nün Köprübaşı mevkisinde gerçekleştirilen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Beyşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile İlçe Belediyesi iş birliğinde düzenlenen programda eller semaya açıldı.
ŞÜKÜR DUASINI MÜFTÜ AKTAŞ YAPTIRDI
Programda şükür duasını İlçe Müftüsü Enes Aktaş yaptırdı. Duada, bölgede etkili olan yağmur ve kar yağışları için şükredilirken, rahmetin devam etmesi temennisinde bulunuldu.
BAYINDIR: YAĞIŞLAR BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Programa katılan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, bu yıl yağan yağmur ve kara şükretmek amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti. Bayındır, yağışların Beyşehir Gölü ve bölge için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gölün eski güzelliğine yeniden kavuşmasını temenni ettiklerini söyledi.
DUALARLA PROGRAM SONA ERDİ
Beyşehir Gölü kıyısında yapılan toplu duanın ardından program sona erdi. Vatandaşlar, rahmet ve bereketin devam etmesi için temennide bulundu.







