RAMS Başakşehir, iki yeni oyuncuyla güçlendi

SPOR Yayınlanma : 12 Eylül 2025 19:17 Düzenleme : 12 Eylül 2025 19:17
RAMS Başakşehir, iki yeni oyuncuyla güçlendi
RAMS Başakşehir, Fransa'nın Rennes takımından Doğan Alemdar ve Bertuğ Yıldırım'ı 4 yıllık sözleşmeyle kadrosuna kattı.

İKİ ÖNEMLİ TRANSFER

Başakşehir Kulübü'nden yapılan açıklamada, yeni transferlerin kulüple sözleşme imzaladığı duyuruldu. Açıklamada, Başkan Göksel Gümüşdağ'ın imza töreninde yer aldığı ve oyunculara hayırlı olsun dileklerinde bulunduğu belirtildi. Bonservisleri Rennes'te bulunan Doğan Alemdar ve Bertuğ Yıldırım, 4 yıllık bir anlaşmaya imza attı.

BAŞKAN GÜMÜŞDAĞ'DAN TEBRİK

Kulüp açıklamasında, "Doğan'a ve Bertuğ'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Bu transferlerle RAMS Başakşehir, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.