YARDIMA MUHTAÇLARIN YANINDA OLDULAR
Konya İl Müftülüğü ADRM ve TDV Konya Şubesi Kadın Kolları iş birliğiyle Regaib Gecesi vesilesiyle Gazze’nin Han Yunus ve Nusayrat bölgeleri ile Tanzanya ve Senegal’de düzenlenen programlarda binlerce kişiye Regaib Kandili vesilesiyle yemek ikram edildi.

5 BİN 600 KİŞİYE YEMEK VERİLDİ
Filistin'in Gazze bölgesinde yapılan ikramlar; öksüz ve yetimler, fakir aileler, gaziler, şehit yakınları ve esir ailelerini sevindirdi. Gazze Nusayrat Kampı ve Filistin’in Mavasi bölgesinde yaklaşık 5600 kişiye ikramda bulunuldu.

KURAN KURSU ÇOCUKLARININ AİLELERİ KATILDI
Tanzanya ve Senegal’de ağırlıklı olarak yetim hafızlar, ihtiyaç sahibi Kur'an kursları, Kur'an kurslarında eğitim gören çocukların aileleri ve dar gelirli aileler olmak üzere 650 kişiye yemek dağıtıldı.
Emekli Uzman Vaiz Ümmü Taş’ın organizasyonunda gerçekleştirilen yardım faaliyetlerine destek veren yurt içi ve yurt dışı tefsir, hadis öğrencilerine ve tüm hayırseverlere teşekkür edildi.










