Rey Manaj’dan Sivaslı çocuklara unutulmaz jest

SPOR Yayınlanma : 19 Ocak 2025 12:17
Rey Manaj’dan Sivaslı çocuklara unutulmaz jest
Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj, Sivas'ta araba sürerken gördüğü çocukları arabasına alıp onlara unutulmaz bir gezinti hediye etti.

Sivasspor’un golcü futbolcusu Rey Manaj, Sivas sokaklarında arabasıyla seyir halindeyken, karşılaştığı çocuk hayranlarını kırmadı ve onları arabasına alarak gezintiye çıkardı. 27 yaşındaki Arnavut futbolcu, Sivas’ın farklı bölgelerinde dolaşırken çocukların ilgisini çekti. Çocuklar, Manaj’ı gördüklerinde büyük bir heyecanla "Seni seviyoruz" diyerek, sevgi gösterisinde bulundular.

Rey Manaj, çocuklarının bu ilgisine duyarsız kalmayarak, onları arabasına davet etti. Çocuklar, futbolcu ile geçirdikleri bu anı çok sevdiklerini dile getirirken, sosyal medyada paylaştıkları videolarda ise "Manaj ağabey ile piyasa yapıyoruz" diyerek, bu anı neşeyle paylaştılar. Manaj’ın jesti, çocukları oldukça mutlu ederken, sosyal medyada hızla yayıldı. Bu anlamlı ve samimi hareket, futbolcunun hayranları tarafından büyük takdirle karşılandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.