Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi'nde ara tatil etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Çocuklar ve aileler, eğitici ve eğlenceli atölyelerde bir araya gelirken, ilk etkinlikte minik şefler kendi pizzalarını hazırlayarak keyifli anlar yaşadı.

ATÖLYELER HIZLA DEVAM EDİYOR
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ara tatili hem eğlenceli hem de öğretici hale getirmek amacıyla çeşitli atölye programları düzenliyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler, Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) çocuklar ve aileleri için farklı aktiviteler sunuyor. Çocuk Atölyeleri, Ebeveyn-Çocuk Atölyeleri ve Ebeveyn Atölyeleri gibi kategorilerdeki programlar, tatil boyunca katılımcıların keyifli zaman geçirmesine olanak tanıyor.

MINIK ŞEFLER PİZZALARINI YAPTI
Etkinliklerin ilki olan "Minik Şefler Pizza" programında çocuklar, anneleriyle birlikte mutfağa girerek pizzalarını kendi elleriyle hazırladı. Eğlenerek öğrenme fırsatını yakalayan çocukların mutluluğu yüzlerinden okunurken, etkinlik sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Uygulamalı çalışmalar sayesinde çocuklar, hem yeni bilgiler edindi hem de ilgi ve yeteneklerini keşfetme şansı buldu.







