Sakarya'da trajik kaza: Üst geçide 20 metre kala hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 15 Aralık 2025 22:55 Düzenleme : 18 Aralık 2025 19:26
Sakarya'da trajik kaza: Üst geçide 20 metre kala hayatını kaybetti
Sakarya'da, üst geçide 20 metre kala yolun karşısına geçmeye çalışan 70 yaşındaki Hasan Şahin, ehliyeti olmadığı öne sürülen bir sürücünün otomobiliyle çarpışarak hayatını kaybetti.
Sakarya'da trajik kaza: Üst geçide 20 metre kala hayatını kaybetti

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, D-100 kara yolunda yaşanan trafik kazasında 70 yaşındaki bir yaya hayatını kaybetti. Kazanın, üst geçide sadece 20 metre mesafede meydana gelmesi olayın trajik boyutunu artırdı. Yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Şahin, ehliyeti olmadığı iddia edilen bir sürücünün otomobiliyle çarpıştı.

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Kaza, Arifbey Mahallesi mevkii Düzce istikametinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, M.E.Y. (21) isimli sürücünün idaresindeki 34 xxx 642 plakalı Citroen marka otomobil, Hasan Şahin'e çarptı. Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, ancak sağlık ekipleri Şahin'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde yapılan incelemelerin sonrasında, yaşlı adamın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Sürücü M.E.Y. ise gözaltına alındı. Kazanın şiddetini gösteren bir diğer detay ise, otomobilin kaputunun adeta kağıt gibi ezilmiş olmasıydı. Bu görüntü, kazanın ne denli ciddi olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.