Şampiyon güreşçiler Kulu'da

SPOR Yayınlanma : 27 Kasım 2024 00:10
Şampiyon güreşçiler Kulu'da
Olimpiyat Şampiyonu, Milli Güreşçilerimiz Rıza Kayaalp ve Taha Akgül, Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir'i makamında ziyaret etti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kazandığı madalyayla aktif sporculuk hayatını sonlandıran Akgül, 1 olimpiyat, 3 dünya ve 11 Avrupa şampiyonluğu yaşadığını hatırlattı. Her şeyini güreş sayesinde kazandığını vurgulayan Akgül, "Bugünlere güreş sayesinde geldim. Taha Akgül olduysam güreş sayesinde oldum. Varımı yoğumu güreşe borçluyum." diye konuştu.

sampiyon-guresciler-kuluda-2.jpg

5 kez dünya ve 12 kez Avrupa şampiyonu olan Rıza Kayaalp de ziyarette güreş sporunun önemine dikkat çekti. Kayaalp, yaşadığı şampiyonluklar ile ilgili değerlendirme yaparken "Rekorlar her zaman kırılır. Önemli olan bu işi bırakana kadar zirvede kalabilmek, her zaman hazır olabilmek.'' dedi.

Başarılı milli sporcuları tebrik eden Kulu belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir de kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.