Samsun'da fuhuş operasyonu: 3 zanlı adliyeye sevk edildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 12 Haziran 2026 10:09 Düzenleme : 12 Haziran 2026 10:09
Samsun'da fuhuş operasyonu: 3 zanlı adliyeye sevk edildi
Samsun'un Atakum ilçesinde bir masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir masaj salonuna yönelik gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 1'i kadın olmak üzere toplam 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun\

FUHŞA TEŞVİK VE ARACILIK SUÇLAMALARI

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 'fuhşa teşvik, aracılık, yer ve imkan sağlamak' suçlarına yönelik yürütülen projeli çalışma kapsamında, Atakum'daki bir spa salonuna önceki gün baskın düzenledi. Operasyon sonucunda G.K. (42), H.D. (38) ve Y.G. (25) isimli şahıslar gözaltına alındı.

Samsun\

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER VE MAĞDURLAR

Yapılan araştırmalarda, soruşturma çerçevesinde 12 mağdur kadın ile 47 bilgi sahibi erkek tespit edildi. İş yerinde gerçekleştirilen aramalarda, 9 adet el telsizi, çok sayıda cinsel materyal, kadın çalışanlara ait hesap kayıtlarının yer aldığı 3 adet ajanda, 2 adet kurusıkı tabanca ve 49 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Ayrıca, masaj çalışanlarının polisten kaçmak için telsiz ile haberleştiği belirlendi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, polis sorgularının ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.