Samsun'da trafik kazası: Motosikletli kurye yaralandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 22 Eylül 2025 19:04 Düzenleme : 22 Eylül 2025 19:04
Samsun'da trafik kazası: Motosikletli kurye yaralandı
Samsun'da Canik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin önüne çıkan kedi nedeniyle yavaşlaması sonucu arkadan gelen motosiklet çarptı ve sürücü Rıdvan Bahar yaralandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında motosikletli kurye yaralandı. Kaza, saat 17.30 sıralarında Kuzeyyıldızı Mahallesi Mustafa Zıvalı Bulvarı Mert Irmağı Köprüsü girişinde gerçekleşti.

KAZANIN AYRINTILARI

55 ACE 73 plakalı otomobil, sürücüsü Ercan Güney'in önüne çıkan bir kediye çarpmamak için yavaşlamasıyla meydana geldi. Arkadan gelen 55 ANJ 498 plakalı motosiklet, Rıdvan Bahar yönetiminde, otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Rıdvan Bahar yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

POLİS İNCELEMESİ

Otomobil sürücüsü Ercan Güney, ifadesinde önüne kedi çıkması nedeniyle yavaşladığını ve arkadan gelen motosikletin kendisine çarptığını belirtti. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.