Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki sanayi esnafı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü sıra dışı bir etkinlikle kutladı. Her gün çekiç ve anahtar seslerinin hakim olduğu sanayi sitesinde, bayram dolayısıyla işlerine kısa süreli ara veren esnaflar, bu kez davul zurna eşliğinde bir araya geldi.

DAYANIŞMA COŞKUSU
Sanayi esnafı, halay çekerek ve neşeli anlar yaşayarak 1 Mayıs'ı kutladı. Yoğun iş temposuna kısa bir mola veren çalışanlar, birlik ve beraberlik mesajları vererek renkli görüntüler oluşturdu. Bu özel gün, geleneksel kutlamalardan farklı olarak sanayi sitesinin dinamizmini yansıttı.
İŞ TEMPOSUNA NEFES ALDIRAN KUTLAMA
Esnaflar, hem eğlenme hem de dayanışma gününü hep birlikte kutlama fırsatı buldu. Çekiç seslerinin yerini alan davul zurna nağmeleri, sanayi sitesine farklı bir atmosfer kattı. Bu beklenmedik kutlama, işçilerin moral ve motivasyonunu da artırdı.







