Şanlıurfa'nın Doğukent Mahallesi'nde, bir site bahçesinde yaşanan alacak-verecek anlaşmazlığı, beklenmedik bir şiddet olayına dönüştü. İki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede kontrolden çıkarak fiziksel bir kavgaya evrildi. Mahalle sakinleri, olay anında yaşanan gerginliğin etkisiyle derin bir şok yaşadı.

OLAY ANINDA YAŞANANLAR
Gözlemcilerin ifadelerine göre, tartışmanın başlangıcında sadece sözlü atışmalar yaşanırken, bir anda ortam gerilerek yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu bir kavgaya dönüştü. Site sakinlerinden Ayşe Yılmaz, "Bir anda bahçede bağırtılar ve itişmeler başladı. Çocuklarım korkudan içeri kaçtı, biz de ne yapacağımızı şaşırdık" diyerek o anki çaresizliğini anlattı.

YARALILARA YOĞUN MÜDAHALE
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıların durumunun ciddiyetini hemen fark ederek hızlı bir müdahale başlattı. Yaralılar arasında yüzünde kesikler olan ve kolunda kırık şüphesi bulunan kişiler vardı. Sağlık görevlisi Mehmet Kaya, "Olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak yaralıları stabilize ettik. Ardından onları hastaneye sevk ettik; durumları takip altında" dedi.
MAHALLEDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI
Polis ekipleri, olay sonrası bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı ve soruşturma başlattı. Mahalle sakinleri, bu tür olayların tekrarlanmaması için daha sıkı denetimler yapılmasını talep ediyor. Emniyet yetkilileri, tarafların ifadelerini alarak adli sürecin devam ettiğini belirtti.







