Sarayönü Esnaf Odasında yeniden Koçaş dönemi

YEREL Yayınlanma : 31 Ocak 2026 18:49 Düzenleme : 31 Ocak 2026 18:56
Sarayönü Esnaf Odasında yeniden Koçaş dönemi
Sarayönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın seçimli olağan genel kurulu tamamlandı. Daha önce 10 yıl boyunca Sarayönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı görevini yürüten Hasan Koçaş, yapılan seçimde yeniden başkanlığa seçildi.

Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, toplam 419 esnaf oy kullandı.

Kullanılan oylardan 2’si geçersiz sayılırken, Hasan Koçaş 290 oy alarak Sarayönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni dönem başkanı oldu.

Seçim süreci, genel kurul gündeminin tamamlanmasının ardından İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleştirildi.

Oy sayımının tamamlanmasıyla birlikte sonuçlar salonda ilan edilirken, Koçaş’ın aldığı oy oranı dikkat çekti.

Ayrıntılar gelecek...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.