Sarayönü Gençleri sezona galibiyetle başladı

SPOR Yayınlanma : 20 Ekim 2025 02:59 Düzenleme : 20 Ekim 2025 03:01
Sarayönü Gençleri sezona galibiyetle başladı
2025-2026 Konya Amatör Küme U18 Ligi’nde heyecan başladı. Temsilcimiz Sarayönü Belediyespor U18 Takımı, sezonun ilk maçında Konya Gençlerbirliği’ne konuk oldu.

Zorlu deplasmanda oynanan mücadelede Sarayönü ekibi, Ali Sami Ülker ve Yusuf Eren Sönmez’in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Maç boyunca etkili bir oyun sergileyen Sarayönü Belediyespor, özellikle orta sahada gösterdiği baskı ve hızlı hücumlarla rakibine nefes aldırmadı. İlk golü Ali Sami Ülker 25. dakikada kaydederken, ikinci gol Yusuf Eren Sönmez’den geldi.

Takımın genç ve dinamik kadrosu, antrenör Abdülkerim Kılıç yönetiminde sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Kılıç, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Oyuncularımız ilk maçta sahaya koyduğu enerji ve disiplinle bizi çok memnun etti. Her geçen hafta daha iyiye giden bir takım görüntüsü sergiliyoruz. Hedefimiz sezonu şampiyonlukla tamamlamak ve genç oyuncularımızın yeteneklerini en üst seviyeye taşımak” dedi.

Sarayönü Belediyespor taraftarları, takımın performansından büyük memnuniyet duyarken, genç oyunculara olan güvenlerini bir kez daha göstermiş oldu. C grubuna galibiyetle başlayan temsilcimiz ikinci hafta karşılaşmasında sahasında Cumartesi günü Konya Maliyespor’u ağırlayacak. Karşılaşmanın başlama saati ve hakemleri önümüzdeki günlerde duyurulacak

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.