Pazar günü saat 11.00’de Sarayönü Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Sarayönü GMSK, rakibine 16-25, 9-25 ve 17-25’lik setlerle 3-0 mağlup oldu. İlk sette oyunu dengelemeye çalışan genç ekip, zaman zaman etkili hücumlar ve savunma ile rakibine zor anlar yaşattı. Ancak ikinci sette Veziroğlu Spor’un baskılı oyunu ve servislerdeki üstünlüğü farkın açılmasına neden oldu. Üçüncü sette Sarayönü GMSK, tribünlerin desteğiyle yeniden oyuna tutunmaya çalıştı, ancak set ve maç rakibin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Sahaya Deniz, Eslem, Şerife, Mehtap, Esrafun ve Müslüme altılısıyla çıkan Sarayönü GMSK, maçın kritik anlarında Nisa, Ravza ve Havva gibi oyuncuları da oyuna dahil ederek mücadeleye güç kattı. Genç oyuncuların azmi ve kararlılığı, her set boyunca tribünlerden büyük alkış aldı.

Maç sonrası değerlendirmede bulunan Sarayönü GMSK Başkanı Servet Karaca, “Genç bir kadroyla ligde mücadele ediyoruz. Her maç bizim için hem tecrübe hem de gelişim fırsatı. Bugün istediğimiz sonucu alamadık ancak kızlarımız sahada büyük bir mücadele gösterdi. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz ve önümüzdeki maçlar için motivasyonumuzu koruyoruz” dedi.







