Sarayönü'nde eğitim kurumları müdürleri toplantısı yapıldı

EĞİTİM Yayınlanma : 04 Şubat 2025 02:50
Sarayönü'nde eğitim kurumları müdürleri toplantısı yapıldı
2024-2025 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine hazırlık kapsamında Sarayönü'nde İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yavuz başkan

sarayonunde-egitim-kurumlari-mudurleri-toplantisi-yapildi-3.jpg

Toplantıda, ikinci dönemin eğitim planlaması, akademik başarıyı artırmaya yönelik projeler, okul güvenliği ve öğrenci motivasyonu gibi konular ele alındı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitimde kaliteyi yükseltmek adına tüm kurumların koordineli çalışmasının önemine vurgu yaptı. Yavuz, "Geleceğimizi şekillendiren öğrencilerimiz için her alanda en iyi eğitim ortamını oluşturmak, en büyük önceliğimizdir. Okullarımızın fiziki şartlarından akademik başarısına kadar her detayı titizlikle ele alıyor ve eğitim camiamızın özverili çalışmalarıyla öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için gayret ediyoruz" dedi.

sarayonunde-egitim-kurumlari-mudurleri-toplantisi-yapildi-1.jpg

Toplantıda ayrıca okulların ihtiyaçları ve yaşanan sorunlar da değerlendirildi. Eğitim kurumlarının ikinci döneme eksiksiz başlaması adına gerekli tedbirlerin alınacağı ifade edilirken, okul müdürleri de kendi kurumlarıyla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.