Sarayönü’nde TYP personeli noter kurası ile seçildi

YEREL Yayınlanma : 17 Ağustos 2025 02:49
Sarayönü’nde TYP personeli noter kurası ile seçildi
Toplum Yararı Programı (TYP) kapsamında, Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak personellerin belirlenmesi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Perşembe günü Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen kura törenine Sarayönü Noteri Fatma Nur Tuncay da katıldı ve işlemlerin resmi bir şekilde yürütülmesini sağladı.

sarayonunde-typ-personeli-noter-kurasi-ile-secildi-3.jpeg

Kura çekimi öncesinde başvuru yapan adaylar heyecanla beklerken, noter Tuncay, çekimlerin şeffaf ve adil bir şekilde yapılacağını vurguladı. Başvurular arasından 40 kişi, kura yöntemi ile belirlenerek Sarayönü’deki okul ve kurumlarda geçici olarak çalışmaya hak kazandı. TYP kapsamında çalışacak personeller, eğitim kurumlarının idari ve destek birimlerinde görev alacak, okulların günlük işleyişine katkı sağlayacak.

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, programın hem istihdam yaratma hem de eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılama açısından önemli olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada, “Toplum Yararı Programı sayesinde hem gençlerimize iş imkânı sağlıyoruz hem de okullarımızın eksik personel ihtiyacını karşılıyoruz. Kura ile seçilen adaylarımız, önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacak” denildi.

sarayonunde-typ-personeli-noter-kurasi-ile-secildi-4.jpeg

Noter denetiminde yapılan kura çekimi, adaylar ve ilgili kurum yetkilileri tarafından ilgiyle takip edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.