Sezon başından beri hamle oyuncusu olarak sahaya sürülen 24 yaşındaki forvet, kritik anlarda takımının en büyük silahı oldu.
60.dakikada Furkan Üye’nin yerine sahaya giren Abdullah, oyuna adım atar atmaz etkisini gösterdi.

Sadece dakikalar içinde önce ceza sahasında yaptığı müthiş vuruşla skoru eşitledi, ardından rakip savunmayı çaresiz bırakan koşusu ve Ahmet’in mükemmel zamanlamayla attığı pasla Sarayönüspor’u öne geçirdi.

Tribünler ayağa kalktı; taraftarlar genç yıldızın her dokunuşunu alkışlarla selamladı. Bu iki gol, Abdullah’ın bu sezon attığı ilk goller olmasına rağmen, onun derbinin tartışmasız kahramanı olduğunu kanıtladı.

Ancak Abdullah’ın enerjisi ve mücadele azmi sahada sadece golle sınırlı kalmadı. Sert müdahaleleri ve kararlılığı, 84. dakikada hakem Gökhan Yüksel tarafından kırmızı kartla cezalandırılmasına neden oldu.

Genç forvet, kısa sürede attığı gollerle Sarayönüspor’u ipten aldı, play-off yolunda takımına güven aşıladı ve bölge derbisinin unutulmaz yıldızı oldu.









