Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bu yıl 36.'sı düzenlenecek Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali, ülkenin önemli başpehlivanlarını bir araya getiriyor.
PEHLİVANLAR ER MEYDANINA ÇIKACAK
Festival kapsamında, Gençler Karakucak Türkiye Şampiyonası ve Başpehlivan Güreşleri gerçekleştirilecek. 5 Ağustos Çarşamba günü Taşköprü Şehir Stadyumu'nda yapılacak olan güreş müsabakalarında, Yusuf Can Zeybek, İsmail Balaban, Mustafa Taş, Fevzullah Atürk, Fatih Atlı, Kemal Şahin, Turan Balaban, Tolga Turan, Serhat Gökmen, İbrahim Coroman, Erhan Taş ve Hasan Güzeller gibi önemli isimler kol bağlayacak.
BÜYÜK HEYECAN BEKLENİYOR
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, vatandaşları bu anlamlı etkinliğe davet ederek, "Büyük bir heyecanla düzenleyeceğimiz Gençler Karakucak Türkiye Şampiyonası ve Başpehlivan Güreşlerimizde birbirinden önemli güreşçilerimiz er meydanını paylaşacak. Tüm vatandaşlarımızı 5 Ağustos Çarşamba günü Taşköprü Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilecek müsabakalara davet ediyorum" dedi.








