Sarıyer'de feci kaza: Karavan bariyerlere çarptı, sürücü hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 08 Mayıs 2026 06:45 Düzenleme : 08 Mayıs 2026 06:45
Sarıyer'de feci kaza: Karavan bariyerlere çarptı, sürücü hayatını kaybetti
Sarıyer'de bir karavanın bariyerlere çarpması sonucu sürücü Okan Demir hayatını kaybetti. Olay yerinde itfaiye ve polis ekipleri müdahale etti.

Sarıyer'de meydana gelen trajik bir kazada, virajı alamayan bir karavan bariyerlere çarparak parçalandı. Sürücü Okan Demir (34), aracın bariyerle arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

KAZA ANI VE SONRASI

Kaza, sabah saat 06.45 sularında Sarıyer Zekeriyaköy 1. Cadde'de gerçekleşti. Bahçeköy yönünden Zekeriyaköy'e doğru seyir halindeki Okan Demir'in kullandığı 34 FC 4324 plakalı karavan, virajı alamayarak kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle karavanın parçaları etrafa savrulurken, sürücü Demir'in cansız bedeni aracın ve bariyerin arasında sıkıştı.

İTFAİYE VE POLİS EKİPLERİ OLAYDA GÖREV ALDI

Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen müdahaleye başladı. İtfaiye ekipleri, Okan Demir'in cansız bedenini sıkıştığı yerden çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Ne yazık ki, Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı incelemelere başladı ve Okan Demir'in cenazesi morga kaldırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.