Sarıyer'de motosikletli saldırganlar oto tamirhanesini taradı

ASAYİŞ Yayınlanma : 17 Ekim 2025 07:57 Düzenleme : 17 Ekim 2025 11:11
Sarıyer'de motosikletli saldırganlar oto tamirhanesini taradı
Sarıyer'de motosikletli saldırganların oto tamirhanesine ateş açtığı olayda bir şüpheli yakalanarak tutuklandı. Polis soruşturması devam ediyor.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde geçtiğimiz aylarda gerçekleşen silahlı saldırıda, motosikletli iki kişi bir oto tamirhanesini hedef aldı. Olay, sabahın erken saatlerinde Rumeli Hisarı Mahallesi'nde meydana geldi ve bölge sakinlerinde tedirginlik yarattı.

OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Saldırı, 12 Ağustos tarihinde saat 04.30 sıralarında Nispetiye Caddesi'ndeki tamirhaneye yönelik gerçekleştirildi. Motosikletle gelen saldırganlar, iş yerine ateş açtıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatarak, güvenlik kamerası kayıtlarını ve tanık ifadelerini inceledi.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yapılan çalışmalar sonucunda saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen Y.G. adlı şahıs yakalanarak gözaltına alındı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sürecin devam ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.