Sarp kayalıklarda ceset bulundu: Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 14 Ekim 2025 03:12 Düzenleme : 14 Ekim 2025 03:12
Sarp kayalıklarda ceset bulundu: Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı
Alanya'da bıçaklanarak öldürülen Yusuf Koçak'ın cesedi sarp kayalıklarda bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklandı.
Sarp kayalıklarda ceset bulundu: Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde vahşi bir cinayet işlendi. Yusuf Koçak (32) isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti.

CESET UÇURUMA ATILDI

Cinayet sonrası panikleyen zanlılar, Koçak'ın cansız bedenini olay yerinden uzaklaştırarak Paşaköy Mahallesi yakınlarındaki sarp ve ormanlık bir alanda bulunan derin bir uçuruma attı. Arazi engebeli olduğu için cesedin çıkarılması saatler sürdü.

2 ZANLI TUTUKLANDI

Ekiplerin titiz çalışması sonucu kimlikleri tespit edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Alanya Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen şüphelilerden E.K. ve K.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.