Seydişehir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve iş süreçlerini hızlandırmak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye öz bütçesiyle SEBELTAŞ A.Ş. bünyesine 3 yeni beton mikseri kazandırıldı.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, vatandaşlara daha hızlı ve güvenilir hizmet sunmak adına yapılan yatırımlarla belediyenin hizmet kapasitesinin önemli ölçüde artacağını belirtti.
Başkan Ustaoğlu, “Daha etkili hizmet verebilmek amacıyla SEBELTAŞ A.Ş. bünyesine 3 yeni araç kazandırdık. Bu yatırımla birlikte hem iş süreçlerini hızlandıracağız hem de daha fazla iş üreteceğiz. Yeni aldığımız araçlarımız 2016 model ve 12 metreküp hacimli beton mikserler. Bu sayede hizmetlerimizi daha etkin ve sürdürülebilir hale getireceğiz” dedi.
Belediyecilikte asıl hedefin hizmet ve proje üretmek olduğunu vurgulayan Ustaoğlu, “Vatandaşlarımızın daha kaliteli bir hizmet alabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam ediyoruz. Yeni yatırımlarımızla Seydişehir’de yaşayan tüm hemşehrilerimize daha iyi bir belediye hizmeti sunacağız” ifadelerini kullandı.







