Şehit Gazi-Sen Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Şehit Gazi Bayındır Sendikası Genel Başkanı Gazi Yusuf AY ile Konya İl Başkanı Ahmet GELMEZ, Konya Valisi İbrahim AKIN’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, şehit yakınları ve gazilerin toplumsal hayatın her alanında daha etkin ve onurlu bir şekilde yer alabilmeleri adına kamu kurum ve kuruluşlarıyla entegrasyonlarının güçlendirilmesi konusu ele alındı.
Görüşmede; özellikle istihdam sürecinde karşılaşılan zorluklar, kurum içi aidiyet hissinin artırılması, psikososyal destek süreçleri ve kamu personeli ile sağlıklı iletişim kurulmasına yönelik çözüm önerileri değerlendirildi. Ayrıca sendikal faaliyetler, sahadan gelen talepler ve geri bildirimler de Sayın Vali ile paylaşıldı.
Ziyaret sırasında Başkan Yusuf AY, Vali AKIN’a Osmanlı hat sanatıyla hazırlanmış anlamlı bir tablo takdim etti.
Vali İbrahim AKIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehit aileleri ve gazilere her zaman kapılarımız açık. Devletimiz bu kesimlere olan vefasını her fırsatta göstermeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Yusuf AY ise konuşmasında,
“Bizler için şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz kutsaldır. Onların hak ettikleri değeri görmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sayın Valimize misafirperverliği ve hassasiyeti için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.







