Şehitkamil’in genç sporcuları, çifte şampiyonlukla gururlandırdı

YAŞAM Yayınlanma : 07 Ocak 2026 16:05 Düzenleme : 07 Ocak 2026 16:05
Şehitkamil’in genç sporcuları, çifte şampiyonlukla gururlandırdı
Şehitkamil’in U12 ve U16 Sutopu Takımları, Sutopu Kış Kupası ve Analig Seçme Müsabakaları’nda şampiyonluk elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Şehitkamil Belediyesi, spora ve gençliğe verdiği önemin meyvelerini toplamaya devam ediyor. U12 ve U16 Sutopu Takımları, Sutopu Kış Kupası ve Analig Seçme Müsabakaları’nı şampiyonlukla tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK MÜCADELE

3-4 Ocak tarihlerinde Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen etkinlikte, Şehitkamil Belediyesi U12 ve U16 Sutopu Takımları büyük bir mücadele sergiledi. U12 Sutopu Takımı, ilk kez katıldığı bu turnuvada, azim, disiplin ve takım ruhuyla dikkat çekti. Rakipleri karşısında gösterdikleri performansla turnuvayı zirvede tamamlayan genç sporcular, gelecek için umut vaat etti.

U16 TAKIMI İSTANBUL'A ODAKLANDI

Deneyimli U16 takımı ise, daha önceki organizasyonlarda edindiği tecrübeleri sahaya yansıtarak şampiyonluk elde etti. Bu başarı sayesinde, Şehitkamil Belediyesi U16 Sutopu Takımı, 20-23 Ocak tarihlerinde İstanbul’da yapılacak U16 Türkiye Şampiyonası elemelerinde mücadele etme hakkı kazandı. Genç sporcular, Türkiye Şampiyonası yolunda Şehitkamil’i en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

SPORUN HER ALANINDA DESTEK

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bu önemli başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporun her branşında gençleri desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi. Yılmaz, "Gençlerimizin sporla iç içe büyümesi ve disiplinli bireyler olarak yetişmesi bizim için çok önemli. U12 takımımızı ve bu başarıyı perçinleyen U16 takımımızı yürekten kutluyorum. İstanbul’da yapılacak Türkiye Şampiyonası elemelerinde de sporcularımıza başarılar diliyorum," dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.