Gürcistan-Azerbaycan sınırında meydana gelen elim bir helikopter kazasında şehit düşen 20 kahraman askerimiz, Sivas'ta düzenlenen anlamlı bir etkinlikle anıldı. Bu vatan evlatlarının aziz hatıralarını yaşatmak amacıyla Sivas'ta 500 fidan toprakla buluşturuldu.

ŞEHİTLER HATIRA ORMANI YAŞAMA KAZANDIRILDI
Olukman Köyü Derneği ve Olukman Köyü Vadi Yaşam Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği bu özel törende, şehitlerimizin anısına özel bir hatıra ormanı oluşturuldu. Tam 500 fidan, geleceğe nefes olmak ve bu fedakarlığı simgelemek üzere dikildi.

MİNNET VE MANEVİ DEĞERLER VURGUSU
Olukman Köyü Vadi Yaşam Merkezi Yöneticisi Adem Kuru, etkinliğe katılanlara minnettar olduklarını belirterek, "Her bir fidan, gençlerimizle birlikte büyüyecek ve onların milli ve manevi duygularıyla harmanlanarak şehitlerimizin manevi mirasına sahip çıkacaktır." dedi. Merder Başkanı Faruk Poyraz, Olukmanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Eyce ve Olukman Köyü Muhtarı Kadir Naçar da, şehitlerin isimlerinin bu şekilde yaşatılmasına katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.







