Semih Balaban, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

YEREL Yayınlanma : 11 Eylül 2025 16:09 Düzenleme : 11 Eylül 2025 16:09
Semih Balaban, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde incelemelerde bulundu
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle birlikte Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'ni ziyaret ederek, Ahmet Kaya Parkı'nı inceledi ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Semih Balaban, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

YAKIN ZAMANDA AÇILACAK AHMET KAYA PARKI

Başkan Balaban, ziyaretinde vatandaşların taleplerini dinledi ve çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı. İmkanlar dahilinde vatandaşların taleplerine çözüm üretmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Ahmet Kaya Parkı'nın mahalleye nefes aldıracak önemli bir sosyal alan olacağını belirtti.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Balaban, "Mareşal Fevzi Çakmak Mahallemizde hem devam eden çalışmaları yerinde görmek hem de vatandaşlarımızın taleplerini birinci ağızdan dinlemek için buradayız. Ahmet Kaya Parkı, mahallemize nefes aldıracak önemli bir sosyal alan olacak. Halkımızın ihtiyaçlarını önemsiyor, imkanlarımız ölçüsünde en hızlı şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.