Serdar Dursun'dan itiraf: "Kocaelispor ve taraftarı karşısında oynamak hiç kolay değil!

SPOR Yayınlanma : 09 Kasım 2025 21:02 Düzenleme : 09 Kasım 2025 21:02
Serdar Dursun'dan itiraf:
Kocaelisporlu golcü Serdar Dursun, Galatasaray galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 'Kocaelispor ve taraftarı karşısında oynamak kolay değil' diyerek ev sahibi olmanın avantajına ve takımın son haftalardaki yükselen formuna dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Kocaelispor'un golcü oyuncusu Serdar Dursun, maç sonu yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Dursun, ev sahibi oldukları zorlu mücadele hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

GALATASARAY MAÇINA VE PERFORMANSA DAİR

Dursun, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, son haftalarda artan performanslarına vurgu yaptı. Lige iyi bir başlangıç yapamasalar da, son dört maçta sergiledikleri oyunla 'Türkiye'ye iyi bir Kocaeli izlettirdiklerini' belirtti. Galatasaray gibi güçlü bir rakibe karşı oynanan maçın zorluğuna değinen Dursun, rakibin kolay bir galibiyet alamayacağını daha önce de söylediğini hatırlattı. Özellikle Kocaelispor ve taraftarının yarattığı atmosferin rakip oyuncular için işleri zorlaştırdığını ifade etti.

MAÇIN ANALİZİ VE GELECEK HEDEFLERİ

İlk yarıda pozitif bir futbol sergileyerek öne geçtiklerini anlatan Serdar Dursun, ikinci yarıda ise Galatasaray'ın kalitesi nedeniyle defansa kapanmak zorunda kaldıklarını veya rakibin kendilerini zorladığını söyledi. Galatasaray'ın kaliteli oyunculara sahip olduğunu ve pozisyon üretebildiğini kabul eden Dursun, takım olarak iyi bir savunma performansı gösterdiklerini ve bu sayede 1-0'lık skor avantajıyla galibiyete ulaştıklarını sözlerine ekledi. Elde ettikleri sonuçtan dolayı çok mutlu olduklarını ve bu şekilde devam etmek istediklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.