Serik'te dehşet anları: Hortum küçük bir canavara dönüştü, tente altına aldığı kişiyi çevredekiler kurtardı!

ASAYİŞ Yayınlanma : 27 Haziran 2026 02:08 Düzenleme : 27 Haziran 2026 02:08
Serik'te dehşet anları: Hortum küçük bir canavara dönüştü, tente altına aldığı kişiyi çevredekiler kurtardı!
Antalya Serik'te çıkan hortum paniği yaşattı. Bir işyerinin tentesi müşterilerin üzerine çöktü. Çevredekilerin hızlı müdahalesiyle şans eseri yaralanan olmazken, korku dolu anlar kameraya yansıdı.

Antalya'nın Serik ilçesi, beklenmedik bir doğa olayıyla sarsıldı. Çandır Mahallesi'nde aniden patlak veren hortum, adeta küçük bir canavar gibi etrafı kasıp kavurdu. Yaklaşık 30 saniye süren bu dehşet verici anlarda, iş yerlerinin tentesi ve şemsiyeler havada uçuştu. En korkutucu anlardan biri ise bir iş yerinin güneşlik tentenin müşterilerin üzerine çökmesiyle yaşandı. Bu talihsiz olayın ortasında kalan bir vatandaş, çevredekilerin saniyeler içinde gösterdiği olağanüstü cesaret ve hızla kurtarıldı.

Serik\

PANİK DOLU ANLAR KAMERADA

Hortumun şiddeti, mahalledeki esnafı ve vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Pazar şemsiyeleri ve çeşitli eşyaların havada uçuştuğu o anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Fast-food işletmesinde yemek yiyen müşteriler, hortumun etkisiyle büyük bir panik yaşadı. Neyse ki, tente altında kalan vatandaş yara almadan kurtuldu ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Görüntülerde, tencerenin müşterilerin üzerine çöktüğü ve insanların korku içinde kaçıştığı anlar net bir şekilde görülüyor. Ayrıca, çaresizce tente altında kalan kişinin, çevredeki duyarlı insanların yardımıyla kurtarıldığı anlar da kameraya takıldı.

Serik\

İŞLETME SAHİBİ O ANLARI ANLATTI

Yaşanan korku dolu anları anlatan işletme sahibi Uğur Görgel, olayın şokunu hala üzerinden atamadığını belirtti. Görgel, "İçeride döner kesiyordum, burada oturan müşteriler vardı. Birdenbire 15 saniye süren lodostan dolayı şemsiyenin devrilmesi nedeniyle 2 kişi altında kaldı. Herhangi bir zarar görmediler. Daha öncede böyle bir olay yaşanmıştı. Ama bu kadar şiddetli değildi. Yaralı kimse yok. Bir tanesi buradan kaçmaya çalıştı. Motor vardı burada, kendisini kurtaramadı. Diğer bir vatandaş olduğu yerde hareketsiz kaldı, şoktaydı" şeklinde konuştu. Bu olay, doğanın ne kadar öngörülemez olabileceğini ve anlık müdahalenin hayat kurtarabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.