Serinlemek isteyen orman işçisi, gölette can verdi: Korkunç son!

ASAYİŞ Yayınlanma : 11 Temmuz 2026 06:12 Düzenleme : 11 Temmuz 2026 06:12
Serinlemek isteyen orman işçisi, gölette can verdi: Korkunç son!
Bolu'da serinlemek için gölete giren 36 yaşındaki orman işçisi Hakan Çamoğlu'nun cansız bedeni sabaha karşı bulundu. Olay sonrası geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatılmıştı.

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde, bunaltıcı sıcaktan bunalıp serinlemek amacıyla girdiği gölette kaybolan orman işçisi Hakan Çamoğlu'nun (36) cansız bedeni bulundu. Olay, 'Almanyalı Göleti' olarak bilinen mevkide akşam saatlerinde yaşandı.

SİMGESEL KAYIP: GÖLETİN KARANLIK YÜZÜ

Edinilen bilgilere göre, bölgede görevli orman işçisi Hakan Çamoğlu, sıcağın etkisiyle kendini gölete attı. Ancak bir süre sonra su yüzeyine çıkmaması ve gözden kaybolması üzerine arkadaşları paniğe kapıldı. Durumu saat 21.00 sularında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmeleri üzerine, jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri derhal bölgeye sevk edildi. Gece boyunca süren arama kurtarma çalışmaları, hava ve görüş koşullarının yetersizliği nedeniyle ara verildi.

UMUTLAR SABAH YENİDEN YEŞERDİ, SONRASINDA KARARDI

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte göletteki çalışmalar yeniden başlatıldı. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda Hakan Çamoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz işçinin naaşı, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu trajik olay, sıcaklarla mücadelede alınması gereken önlemlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.