Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Esenler Erokspor ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, "Sezon sonu geldiğinde bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi" dedi.

MAÇIN ANALİZİ
Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Esenler Erokspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Özbalta, milli ara öncesinde kazanmak istedikleri bir müsabakayı oynadıklarını belirtti. Oyuncularının iyi motive olduğunu vurgulayan teknik direktör, "Geçen iki maçımızı kazandıktan sonra iyi bir ivme yakaladık ve bu maçı kazanmak istiyorduk" dedi.
HEDEFİMİZ DAHA İYİ OLMAK
Özbalta, rakibin güçlü ofansif yapısına dikkat çekerek, "Rakibin ön tarafındaki hızlı ve kaliteli oyuncular bizim için önemliydi. Biz de bu maçı kazanmak için iyi hazırlandık. Oyuncularımızın her maçta mesafe katettiğini görüyoruz" açıklamalarında bulundu. Ayrıca, taraftarların desteğinin önemine değinerek, "Taraftar çok güzel destek verdi, herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Sezon sonunda ilk 7'de olmayı hedeflediklerini ve bunun için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.








