Seydişehir Belediyesi, tarımsal üretimi güçlendirmek ve çiftçilerin maliyetlerini düşürmek amacıyla %75 hibeli Lenox (Yem Şalgamı) Tohumu Desteğine başlıyor.
İlçedeki tarım faaliyetlerinin gelişimine katkı sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, şunları kaydetti:
“Tarım ve hayvancılık alanında yem maliyetlerini düşürmek için hazırlanan projeler kapsamında çiftçilerimize kaliteli yem şalgamı tohumu temin edilecek. Belediye olarak üreticilerimizin bu destekten yararlanarak hem verimliliği artırmalarını hem de ekonomik anlamda daha güçlü bir üretim yapmalarını hedefliyoruz. Üreticimizin her zaman yanındayız. Tarım ve hayvancılığın güçlenmesi için desteklerimize devam edeceğiz.”
Başkan Ustaoğlu, Seydişehir Belediyesi olarak tarımsal kalkınmaya katkı sunmaya, üreticilerin yanında yer almaya ve ilçeye değer katacak projeleri hayata geçirmeye kararlılıkla devam edeceklerini de ifade etti.
Lenox (Yem Şalgamı) Tohumu Desteği başvurularının 2 Ekim Perşembe günü sona ereceğini hatırlatan Başkan Ustaoğlu, çiftçilerin gerekli belgelerle Seydişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne müracaat edebileceklerini belirtti.










