Siirt'te 15 Temmuz ruhu Mevlid-i Şerif ile anıldı, şehitler unutulmadı

YAŞAM Yayınlanma : 11 Temmuz 2026 09:53 Düzenleme : 11 Temmuz 2026 09:53
Siirt'te 15 Temmuz ruhu Mevlid-i Şerif ile anıldı, şehitler unutulmadı
Siirt'te 15 Temmuz şehitleri ve tüm vatan evliyaları için Mevlid-i Şerif okundu. Vali Kızılkaya ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Siirt'te 15 Temmuz ruhu Mevlid-i Şerif ile anıldı, şehitler unutulmadı

Siirt, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle, vatan uğruna can veren aziz şehitleri anmak için anlamlı bir Mevlid-i Şerif programına ev sahipliği yaptı. Bu anlamlı etkinlikte, 15 Temmuz'da darbe girişimine karşı duran kahramanlar başta olmak üzere, tüm vatan şehitlerinin ruhları için dualar edildi.

Siirt\

Şehitler ve Gaziler Unutulmadı

Merkez Hacı Fethi Serin Camii'nde düzenlenen programa Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya'nın yanı sıra, şehit yakınları, gaziler, il protokolünün önde gelen isimleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş iştirak etti. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, okunan Mevlid-i Şerif'in ardından tüm şehitler için rahmet dilendi.

Siirt\

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Programın sonunda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından cami çıkışında katılımcılara gül suyu ve lokum ikram edilerek, bu özel günde bir araya gelmenin ve birlik ruhunu pekiştirmenin önemi vurgulandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında düzenlenen bu etkinlik, şehitlerin hatırasının yaşatılması ve milli birlik ruhunun korunmasının altını çizdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.