Siirt'te yaşanan talihsiz bir olayda, 2 yaşındaki Ali Asaf U. isimli bir çocuk, yaşadıkları evin birinci kat penceresinden düşerek ağır yaralandı. Bu trajik kaza, mahalle sakinlerini derinden üzdü ve acil müdahale gerektirdi.

OLAY YERİ VE İLK MÜDAHALE
Olay, Yeni Mahalle'deki Turan Beyazıt Caddesi'nde, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yakınlarında meydana geldi. Küçük Ali Asaf'ın pencereden düştüğünü gören duyarlı komşular, hemen yardıma koştu. Çocuğun durumu ciddiyetini korurken, çevredekiler derhal sağlık ekiplerine haber verdi.

HASTANEYE KALDIRILDI, TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Ağır yaralı minik Ali Asaf, çevredeki bir vatandaşın kendi aracıyla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hızla yetiştirildi. Acil serviste tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun hala kritik olduğu bildirildi. Olayla ilgili olarak adli ve idari incelemeler başlatıldı ve kazanın nasıl meydana geldiği araştırılıyor.








