Sınava 1 dakika kala koşan genç: El frenini çekmeyi unuttu!

EĞİTİM Yayınlanma : 20 Haziran 2026 20:09 Düzenleme : 20 Haziran 2026 20:09
Sınava 1 dakika kala koşan genç: El frenini çekmeyi unuttu!
Adana'da YKS'ye 1 dakika kala yetişen bir genç, sınav telaşıyla aracının el frenini çekmeyi unuttu. Koşarak sınava giren gencin otomobili daha sonra ailesi tarafından güvene alındı.
Sınava 1 dakika kala koşan genç: El frenini çekmeyi unuttu!

Adana'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testi'nin (TYT) başlamasına dakikalar kala yaşanan heyecan dolu bir an, bir gencin sınav merkezine yetişme çabasını gözler önüne serdi.

Sınava 1 dakika kala koşan genç: El frenini çekmeyi unuttu! 1

SON DAKİKA YETİŞME ÇABASI

Okul kapılarının kapanmasına sadece 1 dakika kala sınav merkezine otomobiliyle ulaşan genç aday, büyük bir telaşla aracından inerken el frenini çekmeyi unuttu. Sınava yetişme paniğiyle aracını öylece bırakıp koşarak okul kapısına yönelen genç, son anda içeri girmeyi başardı. Bu inanılmaz anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle izlendi.

Sınava 1 dakika kala koşan genç: El frenini çekmeyi unuttu! 2

ARACIN GÜVENLİĞİ SONRADAN SAĞLANDI

Genç adayın sınava yetişmesiyle rahat bir nefes alması beklenirken, bıraktığı otomobilin el freninin çekilmediği anlaşıldı. Olayın ardından aracın el freni, ailenin diğer fertleri tarafından çekilerek olası bir tehlikenin önüne geçildi. Bu durum, sınav heyecanının bazen ne gibi beklenmedik durumlara yol açabileceğinin de bir göstergesi oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.