Şırnak'ta etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, polis ekipleri zorlu kış şartlarına rağmen sahada görev yapmaya devam etti.

MAHSUR KALAN VATANDAŞLAR KURTARILDI
Şırnak merkezde kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşlar, polis ekipleri tarafından ekip aracıyla güvenli bir şekilde Balveren beldesine ulaştırıldı. Bu operasyon, zorlu hava koşullarında vatandaşların güvenliğini sağlamak için gerçekleştirildi.

YOLLAR TEMİZLENEREK ULAŞIM SAĞLANDI
Güçlükonak ilçesinde de kar yağışı sonrası kapanan yollarda çalışma başlatan polis ekipleri, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile yolları temizleyerek ulaşımın yeniden sağlanması için yoğun çaba harcadı. Ekiplerin karla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar, vatandaşlardan takdir topladı.
24 SAAT GÖREV BAŞINDA
İl genelinde etkisini sürdüren olumsuz hava şartlarına karşı emniyet birimlerinin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtildi. Yetkililer, vatandaşların can ve mal güvenliği için ekiplerin sahada olmaya devam edeceğini vurgulayarak, sürücülere zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları ve yapılan uyarılara dikkat etmeleri çağrısında bulundu.







