Sivas'ta etkili olan yoğun kar yağışı, bir vatandaşa yaratıcı bir eğlence fırsatı sundu. Ali Çelik isimli vatandaş, köy yollarında traktöre bağladığı lastikle kayarak hem kendi hem de çevresindekilerin yüzünü güldürdü. Bu eğlenceli anlar, aksiyon kamerası ve dron ile kaydedilerek sosyal medyada büyük ilgi gördü.

KAR MANZARASI EĞLENCEYE DÖNÜŞTÜ
Sivas kent merkezine yaklaşık 37 kilometre mesafede bulunan Akpınar köyünde yaşayan Ali Çelik, yağan karı değerlendirmek istedi. Arkadaşlarının da desteğiyle traktör lastiğini halatla traktörün arkasına bağlayan Çelik, lastiğin içine oturarak köy sokaklarında traktörün çekmesiyle kaymaya başladı. Bu sırada çevredeki köpeklerin de onlara eşlik etmesi, ortaya daha da renkli ve komik anların çıkmasına neden oldu. Yaşananlar hem aksiyon kamerasıyla yakından hem de dron ile havadan görüntülendi.

ÇOCUKLUĞA DÖNÜŞ VE BOL KAR DİLEĞİ
Yaşadıkları bu keyifli deneyim hakkında konuşan Ali Çelik, "Yıllardır bu kadar karlı ve soğuk bir kış geçirmemiştik. Biz de bu karı fırsata çevirdik," dedi. Traktör arkasında kaymanın kendilerini çocukluklarına götürdüğünü belirten Çelik, "Çok eğlenceli bir gün geçirdik ve çocukluğumuza döndük. Umarım diğer senelerde de böyle bol kar yağışlı kışlar geçiririz," ifadelerini kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.








