Sivas’ın Vişneli Cami Sokak’ta öğle saatlerinde yaşanan olayda, 58 AGT 065 plakalı Volkswagen marka bir otomobil, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Polis ekiplerinin takibi sonucu başlayan kovalamaca, aracın kontrolden çıkmasıyla sonuçlandı. Araç, bir apartmanın girişindeki merdivenlere çarparak durdu.

BİNA SAKİNLERİ DEPREM SANDI
Çarpmanın şiddeti, apartman sakinlerini korkuttu ve birçok kişi deprem olduğunu düşündü. Apartman sakinlerinden Rukiye Alkışla, çarpmanın etkisiyle çok korktuğunu ve deprem sandığını belirterek, 'Evdeydim, çarpmanın etkisiyle çok korktum. Deprem oluyor zannettim. Hastayım, evden çıkamıyorum zaten, ne oluyor diye cama çıkıp baktım ki araç apartmana çarpmış. Ben burada yalnız yaşıyorum, merdivenler de zarar gördü, orayı da yaptırsınlar.' dedi.

YAKALANAN VE KAÇAN ŞÜPHELİLER
Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri, araçta bulunan şüphelilerden birini yakalarken, diğerinin kaçtığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve incelemeler devam ediyor.







