Siverek’te hayat boyu öğrenme haftasında el emeği ürünleri sergilendi

EĞİTİM Yayınlanma : 11 Haziran 2026 03:21 Düzenleme : 11 Haziran 2026 03:21
Siverek’te hayat boyu öğrenme haftasında el emeği ürünleri sergilendi
Siverek'te düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliğinde, kursiyerlerin el emeği eserleri sergilendi ve katılımcılardan büyük ilgi gördü.
Siverek’te hayat boyu öğrenme haftasında el emeği ürünleri sergilendi

Büyükşehir

Siverek’te hayat boyu öğrenme haftasında el emeği ürünleri sergilendi 2

EL EMEĞİ ÜRÜNLER BEĞENİYE SUNULDU

Programda, Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde eğitim gören kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünleri sergilendi. El sanatlarından giyim üretimine, ahşap işlemeciliğinden resim çalışmalarına kadar farklı alanlarda üretilen eserler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Protokol üyeleri, stantları dolaşarak kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ortaya konulan eserlerin hem mesleki gelişime hem de sosyal hayata katkı sağladığını vurguladılar. Etkinlik boyunca kursiyerlerin hazırladığı çeşitli gösteriler ve uygulamalı çalışmalar da katılımcıların ilgisini çekti. Program sonunda, emeği geçen öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür edilerek hatıra fotoğrafları çekildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.