Şok eden bulgu: Cezaevinden izinli çıkan adam vurulmuş halde bulundu!

ASAYİŞ Yayınlanma : 14 Kasım 2025 06:42 Düzenleme : 14 Kasım 2025 06:42
Şok eden bulgu: Cezaevinden izinli çıkan adam vurulmuş halde bulundu!
Aydın'da cezaevinden izinli çıkan 35 yaşındaki İlhan Gökcan, tren yolu kenarındaki bir bahçede başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şok eden bulgu: Cezaevinden izinli çıkan adam vurulmuş halde bulundu!

Aydın'ın Efeler ilçesinde, cezaevinden izinli olarak çıkan 35 yaşındaki bir şahıs, bir bahçede silahla başından vurulmuş halde ölü bulundu.

TREN YOLU KENARINDA KORKUNÇ KEŞİF

Olay, Efeler ilçesine bağlı Yılmazköy Mahallesi'nde, tren yolu kenarında saat 15.00 civarında yaşandı. Bahçe içerisinde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, şahsın başından vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti.

CEZAEVİ İZNİ VE KİMLİK TESPİTİ

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede titiz bir çalışma yürütürken, hayatını kaybeden şahsın kimliğinin belirlenmesi için de çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, silahla vurulmuş halde bulunan kişinin, cezaevinden izinli olarak ayrılan 35 yaşındaki İlhan Gökcan olduğu anlaşıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde incelemesini tamamlamasının ardından Gökcan'ın cansız bedeni otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.