Söke'de hayırsever bir vatandaş, kaybettiği eşinin adına okul kütüphanesi açtı

EĞİTİM Yayınlanma : 15 Eylül 2025 14:27 Düzenleme : 15 Eylül 2025 14:27
Söke'de hayırsever bir vatandaş, kaybettiği eşinin adına okul kütüphanesi açtı
Aydın'ın Söke ilçesinde, hayırsever bir vatandaşın, vefat eden eşinin adına yaptırdığı okul kütüphanesi açıldı. Açılışa Kaymakam Ali Akça ve çok sayıda davetli katıldı.

KÜTÜPHANE AÇILIŞI

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Perihan Aykanat anısına, eşi Hüseyin Aykanat tarafından yaptırılan okul kütüphanesinin açılışı duygusal anlara sahne oldu. Hüseyin Aykanat, kütüphaneyi açmanın mutluluğunu dile getirerek, "Ne mutlu bana bunları yapabildiysem" dedi.

KAYMAKAMIN TEBRİKLERİ

Söke Kaymakamı Ali Akça, törende yaptığı konuşmada Perihan Aykanat'ın adının okulda yaşayacağını ve öğrenciler için anlamlı bir miras olacağını vurguladı. Törene, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.