Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşanan korkunç olayda, sosyal medya üzerinden tanışıp buluştuğu iki kişi tarafından kandırılan 21 yaşındaki genç kadın, tecavüze uğradı ve gasp edildi. Olayın ardından yakalanan zanlılar tutuklandı.

KORKUNÇ SİLAHLI SALDIRI VE GASP
1 Şubat tarihinde Barıştepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, E.K. ve Y.Y. isimli iki şüpheli, sosyal medya aracılığıyla tanıştıkları S.B. adlı genç kadınla buluştu. Buluşma sırasında şahıslar, S.B.'nin kollarını bir kabloyla bağlayarak tecavüz ettiler. Ardından genç kadının cep telefonunu ve yanında bulunan 2 bin 200 TL nakit parasını zorla aldılar.
POLİS HAREKETE GEÇTİ, ZANLILAR YAKALANDI
Genç kadının durumu polise bildirmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızla harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler E.K. ve Y.Y. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler tarafından yapılan aramalarda, suç aleti olarak kullanılan 2 adet bıçak, bir çekiç, gasp edilen 2 bin 200 TL para ve mağduru bağlamak için kullanılan kablo ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.







