SP İl Başkanı Demirel’den ‘adalet’ vurgulu açılış

SİYASET Yayınlanma : 31 Temmuz 2025 12:02
SP İl Başkanı Demirel’den ‘adalet’ vurgulu açılış
Saadet Partisi Konya İl Başkanı Demirel, partisinin Doğanhisar’da yeni hizmete giren binasının açılış töreninde adalet vurgusu yaparak, “Bu bina taş yapıdan ibaret değildir. Bu bina adaletin, hakkaniyetin, kardeşliğin ve milli görüş anlayışının Doğanhisar

Saadet Partisi Doğanhisar İlçe Başkanlığı, yeni hizmet binasına taşınarak düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, il başkan yardımcıları Abdullah Altuntaş ve Mehmet Efe’nin yanı sıra çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Açılışta konuşan Doğanhisar İlçe Başkanı Veysel Kapcı, yeni binanın hizmete girmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan kıymetli il başkanımıza, il başkan yardımcılarımıza, siyasi parti temsilcilerimize ve siz değerli dava kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Doğanhisar’ımız için çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Törende konuşan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel ise, açılışın sadece fiziki bir mekânın değil, bir misyonun da hayata geçişi olduğunu vurguladı. Konuşmasına, Doğanhisar’da yaşanan orman yangınında zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Demirel, “Yeşil vatanımızı koruma mücadelesinde hayatını kaybeden tüm orman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum,” dedi.

sp-il-baskani-demirelden-adalet-vurgulu-acilis1.jpeg

Yeni binanın, milli görüş hareketinin Doğanhisar’daki temsil merkezi olacağını belirten Demirel, “Bu bina sadece bir taş yapı değil; adaletin, hakkaniyetin, kardeşliğin sembolüdür. Burada yapılacak çalışmalar ilçemizin geleceğine ışık tutacaktır. Bu yapının hayata geçmesinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.

Demirel ayrıca, Saadet Partisi’nin makam peşinde koşan değil, halkın sorunlarına çözüm üreten bir siyaset anlayışını temsil ettiğini belirterek, yeni binanın halkla daha güçlü bir bağ kuracak bir merkez olacağını vurguladı.

Açılış töreni dualarla sona ererken, yeni hizmet binasının ilçe teşkilatının çalışmalarına ivme kazandırması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.