Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe, deplasmanda Corendon Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, basın toplantısında takımının performansını değerlendirdi ve mağlubiyetin haksız olduğunu savundu.

İLK YARIDA KAÇIRILAN FIRSATLAR
Stoilov, maçın ilk yarısında takımının çok sayıda net gol fırsatı yakaladığını ancak bu fırsatları değerlendiremediklerini belirtti. Teknik direktör, aynı dönemde rakibin kendi kalesinde ciddi bir tehlike oluşturamadığını vurgulayarak, takımının genel olarak iyi bir oyun sergilediğini ifade etti.
SON DAKİKALARDAKİ SAVUNMA HATALARI
Maçın 60. dakikasından sonra duran toplarda yaşanan sıkıntılar ve özellikle son bölümlerde yorgunluğa bağlı savunma hatalarının maçın kaderini belirlediğini aktaran Stoilov, oyuncu değişiklikleri konusunda sınırlı seçeneklere sahip olduklarını dile getirdi. Forvet hattında yapılacak stratejik değişikliklerin maçı kazandırabileceğini ancak bu konuda yeterli opsiyon bulunmadığını söyledi.
ALANYASPOR'A TEŞEKKÜR
Stanimir Stoilov, maç sonunda Corendon Alanyaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ederken, kendi takımının kaybetmeyi hak etmediği görüşünü tekrarladı. Teknik direktör, takımın genel performansından memnun olduğunu ancak sonuç itibarıyla puan kaybettiklerini ifade ederek, bir sonraki maçlara odaklanacaklarını belirtti.







