Stuttgart'ta Türk kültürü rüzgarı esti: Kırmızı beyaz coşku

SPOR Yayınlanma : 19 Mayıs 2026 22:51 Düzenleme : 19 Mayıs 2026 22:51
Stuttgart'ta Türk kültürü rüzgarı esti: Kırmızı beyaz coşku
Stuttgart'ta düzenlenen 'Türk Kültür Günleri' etkinliği, Türk toplumunun yoğun katılımıyla coşkulu geçti. Kültür, sanat, spor ve milli takım ruhunun bir araya geldiği festival büyük beğeni topladı.
Stuttgart'ta Türk kültürü rüzgarı esti: Kırmızı beyaz coşku

Avrupa Türk Futbol Federasyonu (ATFF) tarafından 19 Mayıs anısına düzenlenen "Türk Kültür Günleri" etkinliği, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Schlossplatz Meydanı'nı Türk bayraklarıyla donattı. Etkinlik, Türk toplumunun yoğun katılımıyla adeta bir şölene dönüştü.

Stuttgart\

KÜLTÜRDEN SANATA, SPORDAN LEZZETLERE

Gün boyunca süren festivalde folklor gösterileri, konserler ve yöresel Türk mutfağının eşsiz lezzetleri katılımcılardan tam not aldı. Anadolu kültürünün zenginlikleri meydanda yaşatılırken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.

Stuttgart\

MİLLİ TAKIM RUHU STUTTGART'TA YAŞADI

ATFF'nin özel çadırında ise Türkiye Milli Takımı'nın Amerika'daki maçlarına dair bilgiler paylaşıldı. Dev ekranlardan naklen yayınlanan maçlar ve dağıtılan bilgilendirme materyalleriyle sporseverler milli heyecanı doyasıya yaşadı. ATFF Başkanı Ayhan Yıldız, "Bu birlik ve beraberlik görüntüsü bizleri gururlandırdı" diyerek etkinliğin başarısını vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.