Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yaklaşan Öğretmenler Günü öncesinde orman yürüyüşü düzenledi ve bu etkinlikte Gürcistan'daki şehitler ile Gazze'de katledilen kadınlar anıldı. Yürüyüşe çok sayıda öğretmen ve yönetici katıldı, etkinlik geçtiğimiz günlerde Gürcistan'daki uçak kazasında şehit olan 20 askerimize, geçmiş şehit öğretmenlere ve Gazze'deki masum kadınlara adandı. Etkinlik, Sultangazi'nin doğal alanlarında gerçekleştirildi ve havadan görüntülendi.

ETKINLIĞIN DETAYLARI
Yürüyüş, 'Sultangazi’nin saklı cenneti' olarak bilinen alanda yapıldı ve katılımcılar doğayla bütünleşti. Etkinlik, hem anma hem de doğayla bağlantı kurma amacıyla organize edildi, bu sayede hem şehitler hem de Gazze'deki kadınlar için anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
NECATI TEKBAŞ'IN AÇIKLAMALARI
Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş, yürüyüş sonunda basın mensuplarına konuştu ve etkinliğin iki amacı olduğunu belirtti. Birincisi, yakın zamanda şehit olan 20 askerimiz, şehit öğretmenler ve tüm şehitler için; ikincisi ise Gazze'de katledilen kadınlar için düzenlendiğini ifade etti. Tekbaş, 'Bu etkinliğimizi masum insanlara atfetmiş olduk. Biz doğanın bir parçasıyız ve doğayla bütünleşmeliyiz' diyerek sözlerini tamamladı.







