Sungurlu'da halk ekmeğe büyük ilgi: Yeni tesis hizmette

YAŞAM Yayınlanma : 26 Mayıs 2026 14:50 Düzenleme : 26 Mayıs 2026 14:50
Sungurlu'da halk ekmeğe büyük ilgi: Yeni tesis hizmette
Sungurlu'da yeni açılan halk ekmek fabrikası, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü ve uygun fiyatlı ekmek sağlama sözü yerine getirildi.
Sungurlu'da halk ekmeğe büyük ilgi: Yeni tesis hizmette

Sungurlu Belediyesi, Şehit Süleyman Özmen Halk Ekmek Fabrikası'nı hizmete alarak ekmek üretiminde yeni bir dönemi başlattı.

Sungurlu\

YENİ TESİSİN ÖNEMİ

Belediye Başkanı Muhsin Dere, seçim döneminde vaad ettiği projelerden birini hayata geçirerek, modern teknolojiyle donatılmış bir fabrikanın açılışını gerçekleştirdi. Günlük 40 bin ekmek üretim kapasitesine sahip olan bu tesis, hijyenik koşullarda ve el değmeden ekmek üretimi yapıyor.

Sungurlu\

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

İlk etapta ilçedeki 10 farklı satış noktasında günlük 5 bin ekmek satışa sunulurken, sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir talep gözlemlendi. Vatandaşlar, uygun fiyatlı ekmek uygulamasından memnuniyet duyduklarını dile getiriyor. Başkan Dere,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.