Sünnet şöleni çocukların yüzünü güldürdü

YEREL Yayınlanma : 19 Haziran 2026 10:12 Düzenleme : 19 Haziran 2026 10:16
Sünnet şöleni çocukların yüzünü güldürdü
Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen Sünnet Şöleni ve El Sanatları Sergisi Açılış Programı'nda devlet koruması altındaki çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Sünnet olan 7 çocuk hediyelerle sevindirildi.

Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Akşehir Nasrettin Hoca Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ile Gülümseyen Çocuklar Derneği iş birliğinde düzenlenen Sünnet Şöleni ve El Sanatları Sergisi Açılış Programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE VURGU YAPILDI

Programda konuşan Nasrettin Hoca Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mehmet Mutlu Durakoğlu, devlet koruması altındaki çocukların eğitim, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayan etkinliklerin önemine vurgu yaparken, çocukların geleceğe güvenle hazırlanmasının toplumun ortak sorumluluğu olduğu ifade edildi.

SÜNNET OLAN 7 ÇOCUĞA HEDİYELER VERİLDİ

Programda protokol üyeleri ve davetliler kurumda kalan ve sünnet olan 7 çocuğu tebrik etti, hediyeler verdi. Daha sonra yıl sonu el sanatları sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

EL EMEĞİ ESERLER BEĞENİYE SUNULDU

Kurdele kesiminin ardından gezilen sergide, çocuklar ve kursiyerler tarafından yıl boyunca hazırlanan el işi ürünler, sanatsal çalışmalar ve çeşitli eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

PROTOKOL YOĞUN KATILIM GÖSTERDİ

Programa Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, Aile ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürü Arif Topal, İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Ekerbiçer, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yıldıray Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Gülcü ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.