TAG Otoyolu'nda kabus: Yağmur vurdu, 5 kişi hastanelik oldu!

ASAYİŞ Yayınlanma : 03 Mayıs 2026 21:00 Düzenleme : 03 Mayıs 2026 21:00
TAG Otoyolu'nda kabus: Yağmur vurdu, 5 kişi hastanelik oldu!
TAG Otoyolu'nda yoğun yağışın tetiklediği zincirleme kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, trafikte aksamalar yaşanıyor.
TAG Otoyolu'nda kabus: Yağmur vurdu, 5 kişi hastanelik oldu!

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu, yoğun yağışın vurduğu bir kâbusa sahne oldu. Sürücülerin zor anlar yaşadığı bölgede, aralarında otobüs ve tırların da bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Bu feci kazanın bilançosu ise yürekleri ağızlara getirdi: 1'i ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

TAG Otoyolu\

YAĞMUR VE FIRTINA KAZAYI TETİKLEDİ

Narlı gişeleri yakınlarında yaşanan olayda, bölgedeki şiddetli yağış ve fırtınanın görüş mesafesini düşürdüğü ve yol zeminini kayganlaştırdığı belirtiliyor. Bu olumsuz koşullar altında, otomobiller, bir yolcu otobüsü ve tırların karıştığı zincirleme kaza, adeta bir facia yarattı. Kaza haberinin duyulmasıyla birlikte, olay yerine hızla jandarma, sağlık, polis, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, durumları ağır olanları da dahil olmak üzere tüm yaralıları çeşitli hastanelere sevk etti.

TAG Otoyolu\

TRAFİK KONTROLLÜ OLARAK SAĞLANIYOR

Kazanın ardından TAG Otoyolu'nda trafik adeta durma noktasına geldi. Ekipler, hem yaralılara yardım etmek hem de güvenlik önlemlerini almak için yoğun bir çaba sarf ederken, otoyoldaki ulaşım kontrollü bir şekilde yeniden sağlanmaya çalışılıyor. Kaza bölgesindeki incelemeler ve çalışmaların sürdüğü bildirildi. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin hava koşullarına karşı daha dikkatli olması gerektiği bir kez daha acı bir şekilde ortaya çıktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.