Talas Belediyesi, Zincidere Göleti üstüne inşa ettiği yeni yürüyüş parkuruyla vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, parkurun açılışını başkan yardımcıları, müdürler ve belediye çalışanlarıyla birlikte gerçekleştirdi.

YENİ YAŞAM ALANI
Başkan Yalçın, ilk yürüyüşü sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiklerini ve spor, doğa ve temiz havanın keyfini çıkardıklarını belirtti. Projenin, yalnızca altyapı ve hizmet odaklı değil, aynı zamanda insanların ruhuna ve yaşamına dokunan bir proje olduğunu vurguladı. Belediyeciliğin yaşamı güzelleştirmek olduğunu ifade eden Başkan Yalçın, Zincidere'deki yatırımların hemşehrilerinin sağlığına, mutluluğuna ve birlikte vakit geçirmelerine katkı sağlayacağını dile getirdi.

DOĞA İLE İÇ İÇE
Sabah yürüyüşü, katılımcılara sağlıklı yaşamın ve birlik beraberliğin önemini hatırlattı. Göletin çevresindeki doğa manzarası, etkinliği bir doğa şölenine dönüştürdü. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören parkur, kısa sürede sağlıklı yaşamın yeni adresi olmaya aday. Aileler ve gençler için de buluşma noktası olacak.

100. YIL MESİRE ALANI İLE BÜTÜNLÜK
Zincidere bölgesindeki 100. Yıl Mesire Alanı ile birlikte yürüyüş parkuru, bölgenin cazibesini daha da artırdı. Piknik, doğa yürüyüşü ve bisiklet sürme gibi etkinliklere olanak sağlayan mesire alanı, yürüyüş parkuru ile bütünleşerek büyük bir yaşam alanına dönüştü.








